Fotoalbum website

  • Fotoalbum website

Beste ouder/verzorger,

Het einde van het schooljaar nadert. Een goed moment om met foto’s terug te blikken op het afgelopen jaar. Om een mooi archief op te bouwen met foto’s van uw kind(eren), kunt u op de nieuwe website en in SKOZapp een fotoalbum maken met uw favoriete foto’s. Dit doet u door op het hartje in de foto’s te klikken. U ontvangt binnenkort per mail een link waarmee u de ‘gelikete’ foto’s in dit fotoalbum kunt downloaden. Dit gebeurt automatisch, hiervoor hoeft u dus zelf niets te doen. Deze link wordt gemaild naar het e-mailadres dat bekend is bij school. De link blijft tot 15 september beschikbaar.

Wel is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u vóór 1 augustus aanstaande uw favoriete foto’s heeft geselecteerd. Na deze datum worden alle foto’s in de groepsalbums van de website en SKOZapp verwijderd, om in het nieuwe schooljaar met een schone lei te kunnen beginnen.

Voor vragen over foto’s of problemen met SKOZapp kunt u contact opnemen via de supportpagina https://www.skozok.nl/support/  of via het vraagteken in de app. Uw vraag wordt door ons in behandeling genomen en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Met vriendelijke groet,
SKOzoK ICT

Terug naar het overzicht

Jaarverslag SKOzoK 2018

Jaarverslag SKOzoK 2018

Lees de ontwikkelingen bij SKOzoK in ons jaarverslag van ...

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Uit de enquête was al bekend geworden dat er op sommige ...

Zonnesteendag

Zonnesteendag

Wat was het een mooie zonnige dag. In de ochtend met de ...