Koningsspelen 2017

  • Koningsspelen 2017

Op vrijdag 21 april hebben de kinderen van de Zonnesteen zich van hun allersportiefste kant laten zien. Dit jaar werden de koningsspelen niet door school, maar door de sportcoaches van gemeente Bergeijk georganiseerd.

Om half negen zag je de eerste Zonnesteenkinderen al verzamelen op sportpark de Bergerheide. Voordat de sportdag echt kon beginnen moest er nog wel even een gezond ontbijt gegeten worden. Alle kinderen verzamelden zich op het sportveld, waar de vaders en moeders druk bezig waren met het smeren van een echt koningsontbijt.  Na het ontbijt was het natuurlijk tijd om te sporten. 

De groepen 1 t/m 4 hadden een eigen sportveld, vol met leuke spelletjes en activiteiten. De groepen 5 t/m 8 sloten aan bij de groepen 5 t/m 8 van Basisschool de Beatrix en Basisschool de Regenboog. In verschillende rondes gingen de kinderen in kleine groepjes aan de slag met handbal, zaklopen, vortex werpen, spijkerbroek hangen en nog veel meer.

Na de laatste ronde was er ook nog een echte prijsuitreiking met bekers voor de sportiefste groep, de gezondste groep, de snelste groep en nog veel meer. Wat waren er veel Zonnesteenwinnaars!

Als afsluiting deden we zoals elk jaar een eindspel groep 8 tegen de leerkrachten. Dit jaar moest er een klimtocht afgelegd worden op een luchtkussen. Groep 8 had vast vooraf geoefend, want de juffen en meesters hadden geen schijn van kans.

Hulpouders, collega’s, organisatie en vooral kinderen..... enorm bedankt!!!

Het was een super fijne en sportieve dag!

Terug naar het overzicht

The Masked voorlezer

The Masked voorlezer

The Masked voorlezer...

2e Lockdown

2e Lockdown

Beste ouders en leerlingen ... We zijn opnieuw ...

STAAL

STAAL

Afsluiting thema: "Zeebenen"...