Even voorstellen... De ouderraad

  • Even voorstellen... De ouderraad

Even voorstellen…. de OR!

Alle ouders van de kinderen, leerzaam aan BS De Zonnesteen, zijn lid van de Oudervereniging. Iedere groep wordt door een ouder vertegenwoordigd in de Ouderraad (OR), we noemen dit een klassenouder. De taak van die klassenouder is, buiten deelnemen aan de vergaderingen, het kopen van een cadeautje voor de leerkracht op diens verjaardag (namens alle kinderen) en als aanspreekpunt fungeren voor de kinderen en ouders/verzorgers uit de betreffende groep.

In de vergaderingen wordt vervolgens gewerkt aan het hoofddoel van een oudervereniging, en dat is het, in samenwerking met het team, plannen en organiseren van leuke activiteiten voor onze kinderen op basisschool de Zonnesteen.

De OR: Bovenste rij v.l.n.r.: Helma Willems (klassenouder gr. 7), Neeltje Bottram (klassenouder gr. 2), Esther van Dooren (klassenouder gr. 8), Melissa Müller (klassenouder gr. 1), Marleen van Son (klassenouder gr. 4), Ester Bergmans (klassenouder gr. 5). Onderste rij v.l.n.r.: Janneke Dubach (klassenouder gr. 3), Heidi Gerearts (leerkracht gr. 3), Yvonne Kwinten (klassenouder gr. 6).

Terug naar het overzicht

Google Educatie

Google Educatie

In groep 7 zijn we bezig met Google Educatie. De kinderen ...

Voorleeskampioen Esmee

Voorleeskampioen Esmee

Wat een topper die Esmee ! Wint ze gewoon weer! De jury had ...

Trappen van vergelijking

Trappen van vergelijking

Mooi, mooier, mooist! Oud, ouder, oudst! We maken even ...