Over De Zonnesteen

Onze school staat in het mooie groene dorp Bergeijk, vlak bij het centrum.

De kinderen zijn de hele week druk bezig met leren, spelen en bewegen. Samen met plezier naar school gaan is voor ons de belangrijkste voorwaarde om tot leren te kunnen komen. In de acht jaar dat kinderen bij ons op school zitten, besteden we veel tijd aan taal en rekenen zodat de kinderen goed voor worden bereid op de middelbare school. Daarnaast zijn ze ook druk bezig met wereldoriëntatie (aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek), gymnastiek en creatieve vakken.

Wilt u meer weten over de school? Voor een rondleiding bent u altijd van harte welkom!

Link aanmelding

ONS ONDERWIJSTEAM; 2018-2019

• team 2018/2019

staand v.l.n.r.:
juf Karen, juf Anita, Juf Bea, juf Esther, juf Gonnie, juf Kim, juf Anneke, juf Lieke

zittend v.l.n.r.:
meester Peter (dir.), juf Janne, juf Anneke (dir. ondersteuner), juf Jeannette (KO), juf Heidi, meester Nick

Niet op de foto:
juf Suzan

Link naar het team ...
Nieuwsgierig naar onze plannen voor de toekomst?