Over De Zonnesteen

Onze school staat in het mooie groene dorp Bergeijk, vlak bij het centrum.

De kinderen zijn de hele week druk bezig met leren, spelen en bewegen. Samen met plezier naar school gaan is voor ons de belangrijkste voorwaarde om tot leren te kunnen komen. In de acht jaar dat kinderen bij ons op school zitten, besteden we veel tijd aan taal en rekenen zodat de kinderen goed voor worden bereid op de middelbare school. Daarnaast zijn ze ook druk bezig met wereldoriëntatie (aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek), gymnastiek en creatieve vakken.

Wilt u meer weten over de school? Voor een rondleiding bent u altijd van harte welkom!

Link aanmelding

ONS ONDERWIJSTEAM; 2017-2018

staand v.l.n.r.:
juf Anja, juf Hanneke, juf Anneke v.d. V. (dir. onderst.), juf Joke, juf Gonnie, juf Claire (dir.), juf Esther W., meester Peter (dir.), juf Marloes, juf Anita, juf Heidi, juf Karen, juf Lieke.

zittend v.l.n.r.:
juf Anneke v. L., juf Esther K. (KO), juf Kim, Meester Nick (LIO), juf Mariëtte, juf Bea

Niet op de foto:
juf Janne

Link naar het team ...
Nieuwsgierig naar onze plannen voor de toekomst?